Prednatjecateljska grupa

Ski klub Zagreb organizira Skijašku akademiju koja nosi imena naših najtrofejnijih i najpoznatijih članova – Janice i Ivice Kostelića. Cilj nam je kroz Skijašku akademiju omogućiti što većem broju djece kvalitetno i zdravo provođenje slobodnog vremena te prepoznati sportski nadarenu djecu i usmjeriti ih u natjecateljsko skijanje. U Akademiju upisujemo djecu od 4 do 8 godina starosti.

Suhi kondicijski treninzi prilagođeni su uzrastu djece, a razvijaju snagu, brzinu, koordinaciju, spretnost i socijalnu sposobnost djeteta. Treninzi se odvijaju pod vodstvom stručnih trenera.

Organiziramo povremene vikend izlete (Sljeme, Gorski kotar) gdje se uz igru, zabavu i druženje provodi kondicijski trening. Skijaške treninge planiramo u Austriji tijekom jeseni kako bi se djeca upoznala s prvim skijaškim koracima na snijegu. Za zimske školske praznike odlazimo u Lienz u Austriju.

U zimskom razdoblju skijaški trening Akademaca provodi se radnim danima u popodnevnim satima i vikendom u jutarnjim satima na Sljemenu. Kako bismo kod najmlađih razvili natjecateljski duh organiziramo Baby sprint natjecanja.

Svi su treneri licencirani učitelji i treneri skijanja HZUTS-a s višegodišnjim radnim iskustvom te kineziolozi i bivši natjecatelji.

Upišite svoje dijete u Skijašku akademiju Janica i Ivica Kostelić i omogućite mu bavljenje jednim od najljepših i najzdravijih sportova!

Leave a Reply