F.A.Q.

Kolika je članarina?

Članarina iznosi 100 kn po osobi.

Kada se mogu upisati u Klub?

Upisati se u Klub možete svakim danom u radno vrijeme Tajništva. Radno vrijeme je ponedjeljkom i srijedom od 19 do 21 sat, a možete dogovoriti i neko drugo vrijeme susreta. Prije dolaska telefonom dogovorite svoj termin i provjerite da li je tajnica u Klubu.

Dobrodošli u naše članstvo!

Kako postati natjecatelj?

Naši natjecatelji sudjeluju u natjecanjima CROSKI kupa. To je natjecanje za djecu starosti od 8 do 15 godina.

Ako želite da se Vaše dijete bavi sportom, a odabrali ste skijanje, poželjno je da dijete upišete u Klub s navršenih 4-7 godina – dakle prije nego postane natjecatelj. Kroz našu Skijašku akademiju, kondicijske treninge i prije svega u kontaktu s drugom djecom, Vaše će dijete steći vještine potrebne za natjecateljsko bavljenje skijanjem.

Ako Vam je dijete starije, a već je negdje učilo skijati ili se bavi nekim drugim sportom, a Vi ste zaključili da bi moglo imati rezultata i u skijanju – dođite i razgovarajte s našim trenerima. Učlanjenjem u B ekipu Vaše dijete dobiva ubrzani ritam treninga i korekciju načina skijanja što su potrebne vještine za vrhunskog natjecatelja.

Osim u dječjem natjecateljskom skijanju, naši članovi bave se i profesionalnim skijaškim natjecanjima (Janica i Ivica Kostelić naši su članovi), sudjeluju u međunarodnim natjecanjima kao dio Hrvatske reprezentacije, a neki naši članovi aktivni su i u veteranskim Masters natjecanjima.

Dođite u Klub i pridružite nam se!

Ja bi s vama na skijanje …

Bravo! Drago nam je da bi i Vi išli na skijanje s nama!

Ski klub Zagreb u suradnji s turističkom agencijom AVIO CLUB TRAVEL povremeno organizira skijaške vikende, a glavni događaj sezone nam je skijanje za vrijeme zimskih školskih praznika.

Detaljnije informacije možete dobiti u Tajništvu kluba na telefon 098/311990 ili nam pošaljite e-mail na adresu info@ski-klub-zagreb.hr

Hvala Vam na interesu!

Kako se uključiti u rad Kluba?

Uvijek trebamo članove koji su se voljni uključiti u rad Kluba i pomoći nam. Pomoć nam je potrebna u organizaciji, povećavanju broja članstva, u marketinškim djelatnostima, u prikupljanju sponzorstava, održavanju opreme, održavanju prostorija i imovine itd, itd.

Ako posjedujete neka specifična znanja ili umijeća, ako radite u nekim tvrkama koje nam mogu pomoći, bilo sredstvima ili nekako drugačije, a u poziciji ste tu pomoć osigurati i dogovoriti, uvijek ste nam dobrodošli.

Ako mislite da nam možete pomoći na neki drugi način ili imate neku ideju koja Vam izgleda korisna za naš i Vaš klub – javite nam se.

Osim navedenih načina uključivanja u rad Kluba, zasigurno postoje i drugi načini – smislite što bi željeli i javite nam se!
Što nas bude više – bit će nam bolje!