Ski klub Zagreb » F.A.Q.

F.A.Q.

Kolika je članarina?

Članarina iznosi 100 kn po osobi.

Kada se mogu upisati u Klub?

Upisati se u Klub možete svakim danom u radno vrijeme Tajništva. Radno vrijeme je ponedjeljkom i srijedom od 19 do 21 sat, a možete dogovoriti i neko drugo vrijeme susreta. Prije dolaska telefonom dogovorite svoj termin i provjerite da li je tajnica u Klubu.

Dobrodošli u naše članstvo!

Kako postati natjecatelj?

Naši natjecatelji sudjeluju u natjecanjima CROSKI kupa. To je natjecanje za djecu starosti od 8 do 15 godina.

Ako želite da se Vaše dijete bavi sportom, a odabrali ste skijanje, poželjno je da dijete upišete u Klub s navršenih 4-7 godina – dakle prije nego postane natjecatelj. Kroz našu Skijašku akademiju, kondicijske treninge i prije svega u kontaktu s drugom djecom, Vaše će dijete steći vještine potrebne za natjecateljsko bavljenje skijanjem.

Ako Vam je dijete starije, a već je negdje učilo skijati ili se bavi nekim drugim sportom, a Vi ste zaključili da bi moglo imati rezultata i u skijanju – dođite i razgovarajte s našim trenerima. Ubrzanim ritmom treninga, korekcijom načina skijanja, možda i Vaše dijete stekne sve potrebne vještine za vrhunskog natjecatelja.

Osim u dječjem natjecateljskom skijanju, naši članovi bave se i profesionalnim skijaškim natjecanjima (Janica i Ivica Kostelić naši su članovi), sudjeluju u međunarodnim natjecanjima kao dio Hrvatske reprezentacije, a neki naši članovi aktivni su i u veteranskim Masters natjecanjima.

Dođite u Klub i pridružite nam se!

Ja bi s vama na skijanje …

Bravo! Drago nam je da bi i Vi išli na skijanje s nama!

Ski klub Zagreb u suradnji s turističkom agencijom AVIO CLUB TRAVEL povremeno organizira skijaške vikende, a glavni događaj sezone nam je skijanje za vrijeme zimskih školskih praznika.

Detaljnije informacije možete dobiti u Tajništvu kluba na telefon 01/3668-332 ili nam pošaljite e-mail na adresu info@ski-klub-zagreb.hr

Hvala Vam na interesu!

Kako se uključiti u rad Kluba?

Uvijek trebamo članove koji su se voljni uključiti u rad Kluba i pomoći nam. Pomoć nam je potrebna u organizaciji, povećavanju broja članstva, u marketinškim djelatnostima, u prikupljanju sponzorstava, održavanju opreme, održavanju prostorija i imovine itd, itd.

Ako posjedujete neka specifična znanja ili umijeća, ako radite u nekim tvrkama koje nam mogu pomoći, bilo sredstvima ili nekako drugačije, a u poziciji ste tu pomoć osigurati i dogovoriti, uvijek ste nam dobrodošli.

Kad dođe vrijeme organizacije Bijele noći Ski kluba Zagreb, naše tradicionalne večere na kojoj se okupljaju svi članovi Kluba, potrebne su nam tombole. Svake godine sve je teže prikupiti dovoljan broj tombola – pomozite nam!

Ako mislite da nam možete pomoći na neki drugi način ili imate neku ideju koja Vam izgleda korisna za naš i Vaš klub – javite nam se.

Osim navedenih načina uključivanja u rad Kluba, zasigurno postoje i drugi načini – smislite što bi željeli i javite nam se! Što nas bude više – bit će nam bolje!